Taylor 314ce Grand Auditorium - mic i gruppen Stränginstrument / Gitarr / Stålsträngade hos Musikanten i Umeå AB (5-3110314500)
Taylor 314ce Grand Auditorium - mic
Taylor 314ce Grand Auditorium - mic

Taylor 314ce Grand Auditorium - mic

300-serien är Taylor's första serie som tillverkas i deras amerikanska fabrik i El Cajon, Kalifornien. Helt solida träslag i hela gitarren med Sitkagran i lock och Sapele Mahogny i sidor och botten. Alla USA-tillverkade Taylors har även en s.k. Relief Cut som innebär att man tunnar ut gitarrens lock mot sidorna så att locket kan vibrera ännu mer.
Artnr: 5-3110314500
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Taylor
20999 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Top: Solid Sitka Gran
 • Baksida: Solid Sapele Mahogny
 • Sidor: Solid Sapele Mahogny
 • Neck: Mahogny
 • Finger Board: Ebenholts
 • Mikrofonsystem: ES2
 • Hardcase ingår
 • 300-serien är Taylors första serie som tillverkas i deras amerikanska fabrik i El Cajon, Kalifornien. Helt solida träslag i hela gitarren med Sitkagran i lock och Sapele Mahogny i sidor och botten. Alla USA-tillverkade Taylors har även en s.k. \Relief Cut\ som innebär att man tunnar ut gitarrens lock mot sidorna så att locket kan vibrera ännu mer fritt. Detta tillsammans med träslagen skapar en väldigt bred och fyllig ton!
  Alla gitarrer i serien har högglanspolerat lock. Hårt case ingår.Grand Auditorium är Taylors mest populära kroppsform. Den öppna och välbalanserade tonen gör att den blir väldigt mångsidig och passar bra både för plektrum- och fingerspel. Bekväm att ha både i knäet och i axelband. GA3EL har Taylors prisbelönta Expression System monterat.
  300-serien har sidor och botten av mahogny som har ett välbalanserat, traditionellt akustiskt gitarrsound. Den tonala profilen är välrepresenterad kring mellanregister frekvenserna vilket ger en gitarr med en fyllig och närvarande mellanregisterton.Locket är i Sitka gran som med sitt dynamiska omfång är mycket brett, vilket gör att den passar alla typer av spelstilar.