Oasis OH-1 Gitarrfuktare i gruppen Stränginstrument / Tillbehör / Övrigt hos Musikanten i Umeå AB (OH1)
Oasis OH-1 Gitarrfuktare
Oasis OH-1 Gitarrfuktare

Oasis OH-1 Gitarrfuktare

Den bästa gitarrfuktaren!! Oasis luftfuktaren innehåller Humigel som är en sorts kristaller som suger åt sig vatten och sväller upp, när den torkar ut krymper den ihop vilket gör det väldigt enkelt att hålla reda på när det är dags att fylla på mer vatten, rekommenderas varmt till alla instrument med solida material, fylls på med en plastspruta.
Artnr: OH1
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Oasis
249 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
– Du ser enkelt när det är dags att fylla på.
– Ger en långtidsverkande återfuktning
– Inget läckage om den råkar överfyllas
– Lovar två nivåer av skydd för läckage
– Stabiliserad och kommer aldrig i kontakt med kroppen på ditt instrument

Instrument kan spricka vid torra förhållanden. Det kan medföra dyra reparationerskostnader, samt påverka ljudet. Sedan 60-talet har gitarrister använt ljudhåls luftfuktare för att slippa problemet. Dessa har traditionellt haft många nackdelar då dem dels behöver fyllas på och efter man fyllt på dem så droppar dem inuti ditt instrument, vilket kan medföra skador.

Oasis har utvecklat en ny teknik som löser dessa bekymmer och ger ett maximalt skydd. Tillverkad i ett speciellt matieral som låter vatten ånga bort, men inte gå igenom. Ett vakuum skapas och Oasis drar ihop sig för att kompensera vattenförlusten. Då blir det dessutom enkelt att se när luftfuktaren behöver fyllas på. Oasis innehåller Humigel™ som är superabsorberande kristaller och också ditt andra skydd. Humigel™ fångar upp 500 gånger sin egen vikt i vatten.

Precis som andra ljudhålsluftfuktare så placeras Oasis mellan strängarna på din gitarr. Materialet som vidrör strängarna är ganska mycket och sliter inte på strängarna. En stabiliserande stång håller fuktaren på plats. Oasis kommer aldrig i kontakt med kroppen på ditt instrument och kan således ej repa eller skada gitarren.
Visa fler
Visa färre