Casio MZ-X500 Arrange Keyboard i gruppen Klaviatur / Keyboard / Workstations hos Musikanten i Umeå AB (4-140210)
Casio MZ-X500 Arrange Keyboard
Casio MZ-X500 Arrange Keyboard
Casio MZ-X500 Arrange Keyboard

Casio MZ-X500 Arrange Keyboard

MZ-X500 har över 1.100 olika högkvalitativa ljud som innefattar ett globalt instrumentutbud. Instrument som basar och akustiska gitarrer levererar en otrolig realism som återger alla ljud som om det varit ett fysiskt instrument. Ljuden kan enkelt moduleras för att passa varje smak i realtid med fysiska knappar och reglar.
Artnr: 4-140210
Lägg i önskelistan
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Casio
9595 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Färgdisplay med touch
  Den stora ljusa 5,3” displayen sätter dig i förarsätet och gör det otroligt enkelt att utforska och navigera genom MZ-X funktioner. Du är alltid några få tryck ifrån det du söker och att välja ljud och rytmer är enklare än någonsin. Njut av de visuella verktygen som mixrarna, synth-funktionerna och effektkontrollerna.
 • Fantastiskt produktionsverktyg
  MZ-X-serien har en 16-spårs MIDI-inspelare fullutrustad med mixnings- och redigeringsfunktioner. Plocka ut de ljud du vill, spela in, anslut sedan en mikrofon och lägg på lite rösteffekter och spela in ett fullvärdigt framträdande i WAV-format.
 • Orgelljud med drawbars
  MZ-X-serien återskapar det klassiska ljudet av en hammondorgel. En leslie-simulator kompletterar detta för att generera alla detaljerna. Med fysiska drawbars och smidiga touchfunktioner skapar du enkelt ditt favorit-orgelljud.
 • Patenterad Hex layer synth
  Casio’s Hex layer-teknologi kombinerar upp till sex lager i ett enda ljud, med upp till fyra Hex layer-ljud spelbara samtidigt. Detta gör det möjligt att skapa otroligt rika ljudtexturer och mycket realistiska akustiska instrument.
 • Pattern Convert
  MZ-X kan inte bara spela upp MIDI-filer, den kan även importera data från en SMF till custom-rytmer. Detta betyder att istället för att endast spela upp en sång så kan du framföra den och göra om den i din egen stil.
 • Sampling
  Spela snabbt och enkelt in samplingar från vilken källa som helst inklusive mikrofoningången. Tilldela sedan samplingarna till padsen. Skapa ett trumkit med skräddarsydda rytmljud, spela in olika rösteffekter, eller lägg in en rad slingor som du sedan kan spela upp med en knapptryckning under ditt framträdande.
 • Högtalare
  MZ-X Bass-reflex-högtalare sänder ut svindlade 40 watts effekt och låter rikt och klart på alla ljudnivåer. En 4-band parametrisk EQ hjälper dig att ställa in ljudet för att passa in i överallt.