Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome i gruppen Stränginstrument / Effekter / Tillbehör hos Musikanten i Umeå AB (7-TU03)
Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome
Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome
Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome
Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome

Boss TU-03 Clip on Tuner & Metronome

TU-03 är kompakt och lättanvänd och ger dig två väsentliga musikverktyg inom räckhåll.Den kombinerar en kromatisk stämapparat och en metronom i en och samma enhet som du kan klämma fast på huvudet på nästan alla stränginstrument och du får en praktisk tillgänglighet var du än spelar.
Artnr: 7-TU03
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Boss
230 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
TU-03 är full av smarta funktioner som man normalt inte finner i enheter som man kan klämma fast, som snabb och korrekt stämning i fem olika lägen, plus avancerad metronomfunktionalitet med en inbyggd högtalare och flera variationer av patterns/beats.

TU-03 har en stor display och lättanvända kontroller gör stämning snabb och effektiv.Standardläge för kromatisk stämning tillåter stämning till valfri ton medan dedikerade lägen för gitarr, bas, ukulele och fiol ger strängbaserad visning för ännu snabbare hantering.Den stöder nedstämt (en eller två halvtoner) och referenstonen är justerbar från 430 till 450 Hz.Referenstonen kan också höras genom en inbyggd högtalare och ger en hörbar stämton till dina medmusiker.

Bra taktkänsla är en nödvändig egenskap för alla musiker.Då TU-03 monteras direkt på ditt instrument har det aldrig varit enklare att öva på sin rytmik. Du kan höra metronomens slag via den integrerade högtalaren och även följa med visuellt i den dynamiska displayen. Det är också möjligt att stänga av metronomens ljud och använda displayen som en tyst taktreferens när du övar eller spelar med andra musiker.Åtta olika patterns och tio beat-variationer gör att du kan öva olika stilar och taktarter och tempot är enkelt justerbart mellan 30-250 BPM.

TU-03 är tålig, pålitlig och stabilt konstruerad. Den har ett klämfäste byggd på en fjäderkonstruktion med en flexibel kudde som ger ett säkert och stabilt fäste på alla typer av instrumenthuvuden.Tack vare dess integrerade, bakbelysta skärm och reflexfria yta är den lätt att avläsa i alla omgivningar, från mörka scener till starkt solsken.