Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri] i gruppen Ljud & Ljus / Högtalare / Aktiva högtalare hos Musikanten i Umeå AB (7879302120)
Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]
Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]
Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]
Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]
Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]

Bose S1 Pro System Högtalare [inkl. batteri]

Få professionellt ljud var som helst, när som helst. Nya S1 Pro från Bose är en extremt kompakt men ändå kraftfull högtalare, smart design som är vinklingsbar både stående och liggande. Tre kanaler, varav två med inbyggt reverb och inbyggd Bluetooth för musikuppspelning. Batteripack ingår så den kan köras helt utan anslutning till el. Väger endast 7.1kg.
Artnr: 7879302120
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Bose
5990 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
  • Mått högtalare: 33cm H x 24.13cm W x 28.45cm D (7.1 kg)
  • Ingångar och utgångar: 2 ¼-tums kombinerade XLR-ingångar
  • 3,5 mm-ingång
  • Bluetooth-ingång
  • TRS-linjeutgång
  • Trådlös räckvidd på upp till 9 m
  • Laddningsbart litiumjonbatteri ingår!
  • Kompatibelt med Bose Connect-appen
Bästa möjliga ljud med Bose S1 Pro flerpositions PA-system. Bose S1 Pro-system med Bluetooth®-streaming är avsett för musiker, DJ:ar och PA-användning. Det är det ultimata allt-i-ett-systemet med PA, golvmonitor och övningsförstärkare för alla miljöer och nästan alla tillfällen.

Systemet har ett lätt, tåligt hölje och ett praktiskt inbyggt handtag som gör det enkelt att bära med sig. Och väl på plats kan du uppträda i timmar tack vare det laddningsbara litiumjonbatteriet.

Proffsigt ljud
S1 Pro levereras med en fullständig, 3-kanalig mixer med reverb och Bluetooth-streaming. Du får snabbt ett utmärkt ljud med ToneMatch-behandling för mikrofoner och akustisk gitarr, medan du spelar upp musik trådlöst från din mobila enhet.

Dakapo
Uppträd i flera timmar och nästan var som helst tack vare det laddningsbara litiumjonbatteriet. Förvara batteriet i det avsedda facket och använd snabbladdningsfunktionen när du har bråttom.

Placera och spela
Med hjälp av inbyggda sensorer och flera riktningar kan du få ett optimalt ljud i nästan alla lägen – på golvet, på ett bord eller till och med monterat på ett högtalarstativ. Och tack vare Auto EQ kommer ljudet alltid till sin rätt.

LJUDET DU VILL HA
Kraftfullt ljud från ett litet, praktiskt system som är klart för användning när som helst och var som helst.

PERFEKT FÖR RESAN
Systemet har ett lätt, kompakt hölje och ett praktiskt handtag som gör det enkelt att bära med sig.

PROFFSIGT LJUD
Den inbyggda 3-kanaliga mixern erbjuder oberoende ToneMatch-, reverb- och EQ-kontroller på två kanaler, med en dedikerad kanal för antingen trådbundna (3,5 mm) eller trådlösa musikkällor.

ÄVEN EN BLUETOOTH-HÖGTALARE
Högkvalitativ, trådlös Bluetooth-streaming från din mobila enhet, med smidig ihopparning.

PLACERA OCH SPELA
Tack vare flera positioner och Auto EQ kan du alltid få bästa möjliga ljud, oavsett hur systemet placeras. Det kan också placeras på ett högtalarstativ med 35 mm-pelare av standardmodell.

EN GÅNG TILL
Med ett laddningsbart litiumjonbatteri som gör att du kan uppträda var du vill i timmar, och har du bråttom att ladda systemet finns en snabbladdningsfunktion.
Visa fler
Visa färre