Roland SPD-ONE:Percussion i gruppen Slagverk / Digitala trummor / Kompletta set hos Musikanten i Umeå AB (7-SPD1P)
Roland SPD-ONE:Percussion
Roland SPD-ONE:Percussion
Roland SPD-ONE:Percussion
Roland SPD-ONE:Percussion

Roland SPD-ONE:Percussion

Det enklaste sättet att få ett stadigt beat och bastrummor på dina spelningar. Den har 22 realistiska percussionsljud, inklusive bastrummor, tramplådor, maracas, koklockor och mer. Du kan även importera dina egna digitala ljud till någon av de 12 ljudbankerna.
Artnr: 7-SPD1P
Lägg i önskelistan
Webblager: Finns i lager
Finns varan i butik?
Luleå
Skellefteå
Umeå
Roland
2395 kr
Antal: 
Öppet köp i 14 dagar Fri frakt över 1000 kr Komplett serviceverkstad
 • Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter
 • 22 inbyggda ljud inklusive äkta trum- och percussionljud
 • Importera dina egna WAV-ljud via USB till en av de 12 ljudbankerna
 • Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar
 • Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
 • Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning
 • USB-MIDI medger att den kan användas som pad controller för musikprogramvara
 • Kan användas på golvet eller på bord eller monteras på trumset eller mikrofonstativ med den inkluderade adaptern
 • Bredd 140 mm
 • Djup 160 mm
 • Höjd 56 mm
 • Vikt 900 g
 • En digital percussion pad du kan spela med trumstockar, händer eller fötter
  Varje musiker är individuell och dina instrument bör komplettera din kreativitet och spelstil. SPD::ONE ELECTRO låter dig spela som du vill denna kompakta digitala percussion pad kan spelas med trumstockar, händer och till och med dina fötter. Du kan också snabbt justera anslagskänslighet och triggernivå via två rattar på sidan av enheten. Trummisar och percussionspelare kommer att älska den solida känslan och den naturliga studsen, gitarrister kan med förtroende stampa på enheten för att stabilt hålla takten och alla musiker kan spela ljud med händerna utan att behöva vara rädda för att få ont i händerna innan kvällen är slut.
  Stärk ditt backbeat med en mängd olika ljud
  SPD::ONE ELECTRO innehåller 22 ikoniska ljud, inklusive trum- och percussionsljud från Rolands legendariska trummaskiner TR-808 och TD-909. Här finns 808 bastrummor, feta virveltrummor, 808 hi-hats, handklapp och mer. Du kan dessutom ändra tonhöjd i realtid på alla instrument med en enda ratt. Du kan till och med på kort tid lägga till reverb eller delay med en annan ratt. SPD::ONE ELECTRO gör att det aldrig varit enklare att stödja ditt backbeat med elektroniska ljud.
  Enkelt att infoga i alla anläggningar
  SPD::ONE ELECTRO är så kompakt att den passar i din existerande rigg utan att du behöver flytta på andra saker. Med den inkluderade adaptern kan du enkelt montera paden på valfritt trumstativ eller ett mikrofonstativ. Alternativt kan man spela på SPD::ONE ELECTRO utan att montera den någonstans - lägg den helt enkelt på golvet, ett bord eller annan stadig yta.
 • Passar trumstativ med rördiameter 8.0-12.7 mm.
  Portabel och byggd för turné
  Du kan ta med dig SPD::ONE ELECTRO vart du vill, tack vare dess kompakta storlek och batteridrift. Dess låga vikt gör att du kan transportera den i en gig-bag eller case och robust nog att turnera med tack vare dess metallkonstruktion. Du kan till och med spela och ta fram egna ljud när du reser via hörlurar och använda dem på spelningen samma kväll.
  Enkel styrning med endast fyra rattar
  Det är mycket enkelt att använda SPD::ONE ELECTRO. Det finns inga komplexa undermenyer eller knapptryckssekvenser - bara välj ditt ljud genom att vrida bank selector-ratten till en av 12 positioner och spela på paden. Med endast fyra huvudrattar på frontpanelen når du direkt allt du behöver, inklusive möjligheten att redigera ljud, justera volym och balans i realtid.
  Förbättra dina spe